ثبت نام آکادمی تابستانی دانشگاه علامه طباطبائی ویژه فرزندان کارکنان علمی و اداری

۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۳۴۸ خبر روز اداری سازمانی
مدیریت تربیت بدنی دانشگاه با استفاده از ظرفیت ها و امکانات در اختیار و به منظور پر کردن اوقات فراغت فرزندان کارکنان علمی و اداری دانشگاه آکادمی تابستانی کلاس های آموزشی ورزشی و فوق برنامه برای گروه های مختلف سنی را در طول مدت تابستان سال جاری برگزار می نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بنا بر اعلام مدیریت تربیت بدنی این دوره های آموزشی در چهار گروه سنی شامل: کودکان 6 الی 10 سال، نوجوانان 10 الی 15 سال، جوانان 15 الی 18 سال و بزرگ‌سال 18 سال به بالا و در دو بخش پسران و دختران برگزار خواهد شد.

آموزش رشته های ورزشی شامل: فوتسال، تنیس، بدمینتون، والیبال، اسکیت، فریزبی، ایروبیک، بادی پامپ، رزمی، یوگا، پیلاتس، شنا، تیراندازی، تنیس روی میز، بدن‌سازی، بازی های بومی محلی، بازی های کودکان و آموزش های فوق برنامه شامل: زبان انگلیسی، موسیقی، کامپیوتر و نقاشی ازجمله کلاس های این آکادمی تابستانی است.

بر این اساس زمان برگزاری کلاس ها هفته آخر خرداد لغایت هفته آخر شهریورماه سال جاری خواهد بود. متقاضیان می‌توانند تا تاریخ 24 خردادماه با مراجعه به مدیریت تربیت بدنی دانشگاه نسبت به ثبت نام فرزند خود در کلاس های این آکادمی اقدام نمایند.  لازم  به ذکر است آزمون ورودی به منظور استعدادیابی ورزشی و ارزیابی ساختار قامتی برای کلیه ثبت نام کنندگان، قبل از شروع کلاس ها برگزار خواهد شد.

اطلاعیه ثبت نام آکادمی تابستانی