دانشگاه علامه، غرفه برتر دانشگاهیان در نمایشگاه قرآن 97 شد

۱۲ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۳۰۷ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
غرفه دانشگاه علامه طباطبائی در مراسم اختتامیه دستگاه‌ها و نهادهای دولتی نمایشگاه بین‌المللی، مقام برتر را در بین دانشگاه‌ها کسب کرد.
دانشگاه علامه، غرفه برتر دانشگاهیان در نمایشگاه قرآن 97 شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از عطنا، اختتامیه بخش دانشگاهی بیست‌و‌ششمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با حضور مسئولان بخش‌های حاضر در این بخش از نمایشگاه برگزار شد.

در این مراسم که لحظاتی بعد از افطار شب جمعه، ۱۱ خردادماه در بخش دانشگاهی نمایشگاه بین المللی قرآن برگزار شد، از کارشناس فعالیت‌های دینی و قرآنی دانشگاه قدردانی شد.

بنابر این گزارش، غرفه دانشگاه علامه طباطبائی یکی از پر مخاطب‌ترین غرفه‌های نمایشگاه بود.

پیش از این هم، تیم قرآنی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی مقام اول مسابقات شب‌های نورانی در نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم را در بین ۱۴ تیم دانشجویی از دانشگاه‌های مختلف کسب کرده بود.

گفتنی است معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی با ۲۰ طرح و برنامه قرآنی و سه نشست علمی و تخصصی با حضور استادان و با همکاری کانون‌های فرهنگی، هنری، ادبی و مذهبی، در نمایشگاه بین المللی قرآن حضور پر شوری داشته است.