دیدار هیئتی از روسای کتابخانه های دانشگاه عراق با معاون پژوهشی دانشگاه

۰۶ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۲۶۵ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
هیئتی متشکل از روسای کتابخانه‌های مرکزی دانشگاه‌ها و انجمن‌های علمی عراق با حضور در دانشگاه علامه طباطبائی ضمن دیدار و گفتگو با معاون پژوهشی دانشگاه از مجموعه کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه بازدید نمودند.
دیدار هیئتی از روسای کتابخانه های دانشگاه عراق با معاون پژوهشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این دیدار که در محل ساختمان کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد، رئیس انجمن فناوری اطلاعات عراق و روسای کتابخانه‌های دانشگاه‌های بغداد، مستنصریه، کوفه، بابل، مثنی و عتبه مقدس حسینی دیدار و گفت‌وگو کردند.

دکتر علومی یزدی معاون پژوهشی دانشگاه در سخنانی با اشاره به ظرفیت های موجود در دانشگاه علامه طباطبائی بر اهتمام جدی این دانشگاه به توسعه مراکز پژوهشی و کتابخانه ها به عنوان مرکز اصلی انجام تحقیقات و پژوهش ها تأکید کرد: در این راستا همکاری و تعامل با دانشگاه های داخلی و در سطح بین المللی از اهداف استراتژیک این دانشگاه است. معاون پژوهشی با اشاره به اشتراکات دینی و فرهنگی بین دو کشور اضافه کرد: امیدوارم با توجه به زمینه های موجود و ارتباطات شکل گرفته بین کتابخانه های دو کشور در خصوص تبادل کتاب و منابع اطلاعاتی همکاری های خوبی را شاهد باشیم.

در ادامه دکتر طاهری رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد توضیحاتی در رابطه با خدمات جدید کتابخانه مرکزی ازجمله دروازه اطلاعاتی دانشگاه ارائه کرد و سپس مجموعه کتابخانهای دانشگاه را به صورت اجمالی معرفی نمود. در ادامه این دیدار هیأت عراقی با رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه و مدیر گروه آموزشی علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه نیز مذاکراتی داشتند و در پایان نیز از بخش های مختلف کتابخانه دانشگاه بازدید به عمل آوردند.