برگزاری نشست «اقتصاد مواد مخدر و هزینه های آن در ایران»

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۲۰۷ خبر روز
نشست تخصصی «اقتصاد مواد مخدر و هزینه های آن در ایران» 5 خردادماه سال جاری در محل دانشکده اقتصاد برگزار می گردد.
برگزاری نشست «اقتصاد مواد مخدر و هزینه های آن در ایران»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این نشست که از سوی گروه پژوهشی مالیات پژوهشکده اقتصاد دانشگاه ترتیب داده شده از سلسله نشست های کمک به حل مشکلات کشور است که طی آن مسئولان و متولیان امر با طرح مسائل و مشکلات موجود در حوزه های مختلف، در بررسی علمی و ارائه راهکارها از مشارکت استادان و صاحب‌نظران دانشگاهی به منظور حل آن بهره می برند.
در این نشست سردار مسعود زاهدیان، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر، دکتر صرامی دبیر کل دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر و دکتر ستار پروین عضو هیئت‌علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی سخنرانی خواهند کرد. بر اساس اعلام پژوهشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی، قرار است در این نشست شرایط حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری و نحوه کسر خدمت سربازی به شرکت‌کنندگان اعلام گردد.

لازم به ذکر است این نشست 5 خردادماه سال جاری از ساعت 11/30 الی 13/30در محل سالن شماره 6 دانشکده اقتصاد برگزار خواهد شد.