با حضور وزیر علوم؛ دکتر افخمی به عنوان استاد برجسته روابط عمومی مورد تقدیر قرار گرفت

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۱۶۹ خبر روز
دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیینی از سه دهه تلاش های علمی و حرفه ای دکتر حسین افخمی، استاد و مدیر گروه روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی تجلیل کرد.

به گزارش روابط عمومی، به نقل از روابط عمومی وزارت علوم مراسم تجلیل از دکتر افخمی در  نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک های علم و فناوری سراسر کشور در دانشگاه بوعلی سینای همدان برگزار شد.

دکتر حسین افخمی، فارغ التحصیل دکتری ارتباطات از دانشگاه لیدز  انگلستان  و دانشیار پایه 20 دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی است. وی هم اکنون مدیرگروه روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی است و سال ها تجربه حرفه ای در سمت های مختلف از سطح کارشناس تا مدیرکل روابط عمومی در سازمان ها و موسسات مختلف را در کارنامه خود دارد. دکتر افخمی همچنین صاحب تالیفاتی در حوزه ارتباطات و روابط عمومی است.