سمینار «همسایگان در گفتمان سیاست خارجی مقام معظم رهبری» در دانشکده حقوق و علوم سیاسی

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۱۰۸ خبر روز آموزش و پژوهش
سمینار «همسایگان در گفتمان سیاست خارجی مقام معظم رهبری» با همکاری موسسه مطالعات ایران و اوراسیا و موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی 24 اردیبهشت در دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این سمینار با هدف بررسی دیدگاه های مقام معظم رهبری در منطقه اوراسیا و با محوریت: سیاست خارجی، سیاست همسایگی، رویکرد فرهنگی  تمدنی و ژئوپلیتیک راهبری منطقه اوراسیا با حضور اساتید دانشگاه و دیپلمات های مرتبط با این حوزه برگزار می گردد.

دکتر ابوذر ترکمان رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دکتر ابراهیم بزرگر، دکتر محمدباقر خرمشاد، دکتر محمدرضا دهشیری و دکتر سیدرضا موسوی نیا و سفرای سابق کشورمان در ترکیه، آذربایجان، تاجیکستان و ترکمنستان در این کنفرانس سخنرانی خواهند کرد.

لازم به ذکر است این کنفرانس 24 اردیبهشت، از ساعت 14 الی 18 در سالن کنفرانس دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار می شود.