«مدرسه علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی» با برگزاری 8 کارگاه تخصصی برگزار می گردد

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۱۰۶ خبر روز آموزش و پژوهش
گروه آموزشی علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری انجمن علمی علوم سیاسی، نخستین مدرسه علوم سیاسی را 22 تا 25 اردیبهشت ماه جاری برگزار می‌نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این مدرسه در قالب برپایی کارگاه های آموزشی و با هدف پرورش سیاست‌مداران آگاه به مسائل کاربردی سیاست از طریق کاربردی سازی و شبیه‌سازی برخی حوزه‌های علم سیاست و در قالب کارگاه‌های بازی محوری برگزار می‌شود.

در طی برگزاری این مدرسه، 8 کارگاه تخصصی توسط اعضای هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی برای دانشجویان ارائه خواهد شد. دکتر ماندانا تیشه یار، دکتر فائز دین‌پرستی، دکتر غلامرضا کاشی، دکتر ابوالفضل دلاوری، دکتر محمود مختاریان، دکتر رحمانی زاده دهکردی، دکتر علی تقوی و دکتر بابایی این کارگاه ها را تدریس حواهند کرد.

لازم به ذکر است کارگاه ها از تاریخ 22 اردیبهشت ماه به مدت چهار روز از ساعت 12 الی 18 در محل دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار خواهد شد.