تقدیر از دکتر علی ثقفی عضو هیأت علمی دانشگاه به عناون استاد سرآمد آموزشی سال 96

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۰۸۴ خبر روز
دکتر علی ثقفی عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، از سوی معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان استاد سرآمد آموزشی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور در سال 96 معرفی شد و مورد تقدیر قرار گرفت.
تقدیر از دکتر علی ثقفی عضو هیأت علمی دانشگاه به عناون استاد سرآمد آموزشی  سال 96

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در در سومین همایش آموزش عالی که 18 اردیبهشت ماه به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، دکتر  شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از خدمات و تلاش های اعضای هیات علمی دانشگاه های کشور در زمینه آموزشی با شاخصه هایی از جمله اثر گذاری ملی و بین المللی در زمینه آموزش دانشجو و آموزش مهارت های فراتر از کلاس درس تقدیر کرد.

سرآمدان آموزشی سال ۱۳۹۶، از دانشگاه­های علامه طباطبائی، تهران، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان، شهید چمران اهواز، تربیت مدرس، الزهرا (س) و شهید بهشتی معرفی و از سوی معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مورد تقدیر قرار گرفتند. لازم به ذکر است دکتر علی ثقفی استاد تمام گروه آموزشی حسابداری دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی است.

روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار را به دکتر علی ثقفی و خانواده دانشگاه علامه طباطبائی تبریک می گوید.