همایش سالانه مرزهای دانش اقتصاد توسعه با عنوان "فقر، نابرابری و توسعه ملی" برگزار می‌شود

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۰۵۶ خبر روز
ششمین همایش سالاته مرزهای دانش اقتصاد توسعه با عنوان "فقر، نابرابری و توسعه ملی" 18 اردیبهشت ماه جاری در دانشکده اقتصاد برگزار می گردد.

به گزارش روایط عمومی دانشگاه، در این همایش که به مناسبت پانزدهمین سالگرد درگذشت بزرگداشت مرحوم دکتر حسین عظیمی آرانی برگزار می گردد، دو نشست تخصصی با عنوان های« توانمند سازی محور اساسی کاهش فقر» و «کاهش فقر پیش نیاز توسعه» همچنین یک نشست پایانی با عنوان« پیش نیازهای شکل گیری فرایند پایدار توسعه ملی در ایران» با حضور استادان و صاحبنظران این حوزه برگزار خواهد شد.

در این همایش یک روزه اساتید و صاحبنظرانی از جمله فرشاد مومنی، سعید مدنی، حسن طائی، وحید محمودی، فیروزه خلعتبری، بایزید مردوخی، زهرا ذاکری، علی رضا قلی و محسن رنانی به ایراد سخن خواهند پرداخت.

لازم به ذکر است این همایش 18 اردیبهشت ماه جاری از ساعت 14 الی 18 در محل سالن اجتماعات دانشکده اقتصاد برگزار خواهد شد.