بن کارت الکترونیکی ویژه سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۰۲۹ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند، دانشگاه علامه طباطبائی همانند سال های گذشته و در راستای رسالت دانشگاهی خود مبنی بر حمایت از دانشجویان عزیز، اقدام به تهیه بن کارت الکترونیکی ویژه سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نموده است . با توجه به اینکه بن کارت اعطایی خرید کتاب فقط مختص نمایشگاه و مهلت آن تاپایان دوره برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ( مورخه 97/2/23) می باشد ، مستدعی است از روز شنبه مورخه 1397/2/16 با دردست داشتن کارت دانشجویی به اموردانشجویی دانشکده مراجعه و نسبت به تهیه بن کارت خرید کتاب اقدام نمایید. دانشجویان گرامی به موارد زیر توجه کنند:
بن کارت الکترونیکی ویژه سی  و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

1 – مبالغ در نظر گرفته برای دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد 400.000 ریال و دکتری 600.000 ریال می باشد .

2 – زمان توزیع بن از مورخه 2/16/97 تا پایان روز برگزاری نمایشگاه توسط امور دانشجویی دانشکده محل تحصیل با ارائه کارت شناسایی معتبر و اخذ رسید و شماره تماس دانشجو انجام میگردد .

3 – بن کتاب مختص دانشجویان شبانه و روزانه مقاطع مختلف تحصیلی به استثناء (دانشجویان دارای سنوات تحصیلی غیر مجاز ، بورسیه ها، دانشجویان میهمان ، دانشجوی فارغ التحصیل، دانشجوی نیمه حضوری و تخصصی آزاد) می باشد.

4- در طول برگزاری نمایشگاه  جهت رفاه حال دانشجویان عزیز سرویس های رفت و برگشت از محل دانشکده و خوابگاه ها( روز های تعطیل) برقرار می باشد. برنامه زمانبندی سرویس ها متعاقبا اعلام خواهد گردید.