ارائه تخفیف 15 درصدی کتاب های انتشارات دانشگاه در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۰۰۶ خبر روز آموزش و پژوهش
مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی با مشارکت در برپایی سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران کتاب های منتشر شده خود را با تخفیف 15 درصد به بازدید کنندگان از این نمایشگاه عرضه می نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سی یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران  باشعار " نه به کتاب نخواندن" از 12 الی 22 اردیبهشت جاری در محل مصلی امام خمینی (ره) برگزار می گردد، مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در این نمایشگاه در بخش دانشگاهی کتب خود را به بازدید کنندگان ارائه می نماید.

لازم به ذکر است غرفه دانشگاه علامه طباطبائی در بخش دانشگاهی واقع در سالن 6 غرفه 177 برپا شده است.