نشست علمی «تعامل بین قاضی و روانپزشک در نظام عدالت کیفری ایران و فرانسه»برگزار می شود

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۹۹۲ آموزش و پژوهش
گروه حقوق جزا و جرم شناسی با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی نشست تخصصی بین المللی با عنوان«تعامل بین قاضی و روانپزشک در نظام عدالت کیفری ایران و فرانسه » را 16 اردیبهشت ماه جاری برگزار می نماید.

در این نشست تخصصی دکتر نعمت جعفری روانپزشک و استاد تمام دانشگاه و مدیر مرکز تحقیقات و بیمارستان روانپزشکی پواتیه فرانسه، دکتر مهدی صابری دانشیار پژوهشی سازمان پزشکی قانونی کشور به ارائه سخنرانی خواهند پرداخت.

لازم به ذکر است این نشست از ساعت 15 در محل نالار دفاع دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار خواند شد.