نشست تخصصی «گونه شناسی هنجاری منشور حقوق شهروندی» در دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار می شود

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۹۱۸ خبر روز آموزش و پژوهش
نشست تخصصی با موضوع حقوق شهروندی برای واکاوی مشکلات کشور با عنوان «گونه شناسی هنجاری منشور حقوق شهروندی» پنجم اردیبهشت ماه جاری در محل دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار می‌گردد.
نشست تخصصی «گونه شناسی هنجاری منشور حقوق شهروندی» در دانشکده حقوق و علوم سیاسی  برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در ادامه برگزاری سلسله نشست های کمک دانشگاه به حل مشکلات کشور ششمین نشست تخصصی در قالب با عنوان «گونه شناسی هنجاری منشور حقوق شهروندی» از سوی دانشکده حقوق و علوم سیاسی و با همکاری دبیرخانه دائمی حقوق شهروندی و حضور استادان و صاحبنظران این حوزه برگزار می‌گردد.

در این نشست دکتر سید قاسم زمانی، دکتر وحیدآگاه، دکتر حسن وکیلیان ار اعضای هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی دکتر جواد نوروزی حقوقدان و مدرس دانشگاه و خانم مونس کشاورز دبیر کنگره حقوق شهروندی سخنرانی خواهند کرد. لازم به ذکر است این نشست تخصصی 5 اردیبهشت ماه جاری از ساعت 13 الی 15 در محل تالار دفاع دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار خواهد شد.