حضور رئیس موسسه آموزش بیمه اکو در نشست شورای وزیران سازمان همکاری های اقتصادی(اکو)

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۹۱۱ خبر روز آموزش و پژوهش
بیست و سومین شورای وزیران (COM) و چهاردهمین اجلاس کارشناسان ارشد (SOM) سازمان همکاری های اقتصادی (اکو)، در روزهای 27 و 28 فروردین ماه در شهر دوشنبه پایتخت تاجیکستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر آتوسا گودرزی رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو به دعوت رسمی دبیرخانه اکو و به عنوان نماینده دانشکده در این جلسات شرکت نمود.

در طی برگزاری این دوره از نشست گزارش سالانه موسسه آموزش عالی بیمه اکو برای سال تحصیلی آتی به تصویب رسید. همچنین برنامه های کمک این سازمان به افغانستان، تصمیم گیری در خصوص دبیرکل آینده سازمان، بودجه دبیرخانه اکو و محورهای مطروح شده در سند  ECO Vision از دیگر موضوعات مورد بحث در این نشست ها بود.