شروع به کار دور جدید مجمع صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه

۲۷ فروردین ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۸۶۵ خبر روز
با حضور اعضای هیات علمی دانشگاه، انتخابات مجمع صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد و اعضای جدید این مجمع انتخاب شدند.
شروع به کار  دور جدید مجمع صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه

دکتر محمد زاهدی اصل دبیر مجمع صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: نشست سالانه این مجمع اسفند ماه سال گذشته با حضور همکاران عضو هیات علمی برگزار شد و در این نشست اعضای جدید هیات مدیره با برگزاری انتخابات تعیین شدند. او با اشاره به دستور جلسه این نشست گفت: در ابتدا گزارش فعالیت های یک ساله از سوی دبیر و بازرس مجمع به اعضا ارائه شد و سپس با نام نویسی از نامزدهای عضویت در هیات مدیره، انتخابات برگزار گردید.

دبیر مجمع اعضای هیات علمی دانشگاه اضافه کرد: پس از برگزاری انتخابات، آقایان دکتر محمدرضا ضیائی بیگدلی، دکتر حمید ضرغام بروجنی، دکتر حسین کلباسی، دکتر جواد شهلایی باقری، دکتر مهدی واحدی، دکتر محمد زاهدی اصل و خانم دکتر لیدا کاوسی به عنوان اعضای اصلی هیات مدیره و آقایان دکتر عباس اشرفی و دکتر قادر پریز به عنوان اعضای علی البدل و دکتر مصطفی شریف به عنوان بازرس اصلی و خانم دکتر زهرا الله دادی به عنوان بازرس علی البدل انتخاب شدند.