ثبت نام پنجمین دورۀ «آزمون زبان دانشگاه علامه طباطبائی»

۲۸ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۸۰۴ خبر روز آموزش و پژوهش
پنجمین دورۀ «آزمون زبان دانشگاه علامه طباطبائی» اردیبشهت ماه سال 97 برگزار می شود.
ثبت نام پنجمین دورۀ «آزمون زبان دانشگاه علامه طباطبائی»

مدیریت آموزش های آزاد دانشگاه پنجمین دورۀ «آزمون زبان دانشگاه علامه طباطبائی» را جمعه 7 اردیبشهت ماه سال 97 برگزار می نماید.

بر اساس اعلام مدیریت آموزش های آزاد دانشگاه هزینه ثبت نام و شرکت در این آزمون 200 هزار تومان است که20  درصد تخفیف برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی (160.000 هزار تومان) در نظر گرفته شده است. مهلت ثبت نام روز شنبه، 97/2/1 می باشد.

قابل ذکر است فراگیرانی که در دورۀ آمادگی آزمون تافل شرکت نموده اند، از 10 نمرۀ کلاسی برخوردار می باشند.

برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 88880993 – 88872058 تماس حاصل نمایند.

آدرس: توانیر- خ نظامی گنجوی- پردیس تحصیلات تکمیلی خودگردان- مدیریت آموزش های آزاد

کانال تلگرام: @freepem

آدرس سایت مدیریت آموزش های آزاد: Training.atu.ac.ir