قابل توجه داوطلبین شرکت کننده در آزمون بکارگیری نیروی قراردادی دانشگاه علامه طباطبائی

۲۳ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۷۷۵ خبر روز اداری سازمانی
با توجه به خاتمه مهلت ثبت نام در تاریخ 1396/12/22 ، اسامی افراد واجد شرایط شرکت در مصاحبه شغلی و تخصصی به همراه برنامه زمان بندی مراجعه، در پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 1396/12/23 از طریق سایت دانشگاه اعلام خواهد شد.

افراد واجد شرایط می بایست راس ساعت مقرر و براساس برنامه زمان بندی اعلامی در پردیس مرکزی دانشگاه به نشانی انتهای غربی بزرگراه همت، تقاطع بلوار دهکده ، سازمان مرکزی دانشگاه حضور یابند.

فرایند مصاحبه بر اساس برنامه زمان بندی کلی  به شرح زیر انجام خواهد پذیرفت :

1.       شرکت داوطلبان در تعیین سطح ICDL نوبت صبح روز شنبه مورخ  1396/12/26

2.       مصاحبه شغلی و مشاوره پذیرفته شدگان حدنصاب تعیین سطح ICDL ، نوبت عصر رو شنبه مورخ 96/12/26 و نوبت صبح روز یکشنبه مورخ 96/12/27