کاشت 180 نهال در روز درختکاری در پردیس اصلی دانشگاه

۱۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۷۲۸ خبر روز
در آستانه فرا رسیدن بهار طبیعت و به مناسبت 15 اسفند روز درختکاری، با حضور رئیس دانشگاه، جمعی از معاونین، کارکنان و دانشجویان دانشگاه،180 اصله درخت در پردیس مرکزی دانشگاه کاشته شد.
کاشت 180 نهال در روز درختکاری در پردیس اصلی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حسین سلیمی روز سه‌شنبه ۱۵ اسفند ماه در اقدامی نمادین به مناسبت روز درختکاری و هفته منابع طبیعی به منظور پاسداشت فرهنگ احترام به طبیعت، نسبت به کاشت نهال در دانشگاه علامه طباطبائی اقدام کرد.

این اقدام از سوی رئیس و مسئولان دانشگاه با هدف ترویج فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی به عنوان سرمایه‌های ارزشمند ملی و ترغیب دانشگاهیان به کاشت نهال و احترام به طبیعت برگزار شد و طی آن 180 اصله نهال در بخش شمالی پردیس مرکزی دانشگاه کاشته شد.

لازم به ذکر است دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان دانشگاه سبز و حامی محیط‌زیست، در چند سال اخیر فعالیت‌های در راستای حفظ محیط زیست از جمله احداث ساختمان های جدید کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه با رعایت اصول محیط زیست اجرا نموده است.