افتتاح کارگاه های زمستانه پژوهشکده علوم انسانی با حضور رئیس شورای تحول علوم انسانی و رئیس دانشگاه

۰۸ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۶۵۲ خبر روز آموزش و پژوهش
کارگاه های زمستانه مطالعات علوم انسانی از سوی پژوهشکده علوم انسانی دانشگاه علامه طباطبائی و با همکاری شورای تحول و ارتقای علوم انسانی از تاریخ یازدهم اسفند ماه جاری به مدت سه روز در محل پردیس شماره 2 دانشگاه برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم افتتاحیه این کارگاه ها با حضور و سخنرانی دکتر غلامعلی حداد عادل رئیس شورای تحول علوم انسانی،دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه و دکتر داوری اردکانی رئیس فرهنگستان علوم روز چهارشنبه 9 اسفند برگزار خواهد شد. این کارگاه های آموزشی با هدف تبیین جایگاه و نقش تحول در دروس علوم انسانی، چیستی و ابعاد آن، بررسی ابعاد مختلف اسلامی سازی و بومی سازی مباحث علوم انسانی و به صورت برپایی نشست های تخصصی جداگانه در رشته های حقوق، علوم اجتماعی و اقتصاد برگزار خواهد شد.

در این کارگاه ها که به مدت سه روز برگزار خواهد شد، استادان و صاحبنظرانی از دانشگاه های مختلف کشور به ارائه دیدگاه ها و مباحث خود در این خصوص خواهند پرداخت. لازم به ذکر است مراسم افتتاحیه 9 اسفندماه  از ساعت 8:30 در محل پردیس شماره 2 واقع در خیابان توانیر، خیابان نظامی گنجوی برگزار خواهد شد.