بازدید دکتر نجفقلی حبیبی از موزه و کتابخانه دانشگاه

۰۷ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۶۳۵ خبر روز
دکتر نجفقلی حبیبی از روسای پیشین دانشگاه علامه طباطبائی ضمن حضور در مراسم بیستمین سال تاسیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه، از موزه و ساختمان کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه بازدید کرد.
بازدید دکتر نجفقلی حبیبی از موزه و کتابخانه دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر نجفقلی حبیبی از روسای پیشین دانشگاه (سال ۱۳۷۶ تا سال ۱۳۸۴) و عضو هیئت امنای سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران از مجموعه موزه و کتابخانه مرکزی دانشگاه بازدید کرد و در جریان پیشرفت های فرهنگی و عمرانی دانشگاه قرار گرفت.

در این بازدید که با همراهی دکتر ایرانزاده، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و دکتر حداد مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه صورت گرفت، از مجموعه اتاق مرحوم علامه طباطبائی، بخش مشاهیر دانشگاه، بخش تاریخ دانشگاه در موزه بازدید به عمل آمد. دکتر حبیبی ضمن تقدیر از راه اندازی این مجموعه ارزشمند به بیان خاطرات خود در خصوص اقدامات دوره مسئولیتش در دانشگاه پرداخت.

در ادامه ایشان  از مجموعه کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه و امکانات پیش بینی شده در آن بازدید کرده و در جریان خدمات و تسهیلات این مجموعه قرار گرفت.