بیستمین سالگرد تأسیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی با حضور مسئولان دانشگاه

۰۷ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۶۳۱ خبر روز آموزش و پژوهش
مراسم بزرگداشت بیستمین سالگرد تأسیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور رئیس و معاونان دانشگاه، رؤسای قبلی این دانشکده، اعضای هیات علمی، جمعی از فارغ التحصیلان موفق، دانشجویان وکارکنان این دانشکده 6 اسفند ماه در محل سالن شهید بهشتی برگزار شد.
 بیستمین سالگرد تأسیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی با حضور مسئولان دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم شهیندخت مولاوردی، دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی و فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی‌ارشد رشته حقوق بین‌الملل و اشرف گرامی‌زادگان، مشاور امور حقوقی و پارلمانی معاونت امور زنان و خانواده، دکتر محسن خلیجی و دکتر نجفقلی حبیبی از روسای سابق دانشگاه علامه طباطبائی از میهمانان این مراسم بودند.

در این مراسم دکتر سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر محمدرضا ضیایی‌بیگدلی مؤسس و اولین رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و دکتر وحید آگاه عضو هیئت علمی گروه حقوق عمومی و بین‌الملل دانشکده حقوق و علوم سیاسی به سخنرانی پرداختند. در ادامه دکتر حمیدرضا رحمانی‌زاده‌دهکردی عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی و محمد هاشمی، دانشجوی کارشناسی‌ارشد حقوق عمومی این دانشگاه نیز به شعرخوانی پرداختند و اجرای موسیقی توسط کانون موسیقی دانشگاه علامه طباطبائی نیز از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

همچنین در این مراسم کیک بزرگداشت بیستمین سالگرد تأسیس دانشکد حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی توسط محمدرضا ضیایی‌بیگدلی مؤسس و اولین رئیس این دانشکده و استاد برجسته حقوق بین‌الملل بریده شد و از تندیس بیستمین سالگرد تأسیس این دانشکده رونمایی شد. لازم به ذکر است دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی در سال ۱۳۷۶ تأسیس شد.

تصاویر بیشتر