اولین کنگره پاسداشت ۶۴ شهید دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد

۰۶ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۶۲۳ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
اولین کنگره پاسداشت ۶۴ شهید دانشگاه علامه طباطبائی و افتتاحیه اردوی راهیان نور دانشجویی به مناطق هشت سال دفاع مقدس» در سالن آمفی‌ تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد.
اولین کنگره پاسداشت ۶۴ شهید دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از عطنا، در این کنگره که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی و با عنوان «آلاله می‌سازی و باران می‌کاری»، ۵ اسفندماه در سالن آمفی‌ تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری این دانشگاه برگزار شد، دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه، حجت‌الاسلام صادق اکبری‌اقدم رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه، دکتر مرتضی نورمحمدی سرپرست دفتر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، خانواده های شهدای دانشگاه و برخی دیگر از استادان، مسئولان و دانشجویان دانشگاه حضور داشتند. دکتر حسین سلیمی در این مراسم در سخنانی بیان کرد: افتخار می‌کنیم که دانشگاه علامه طباطبائی به نام بسیاری از شهدای بزرگوار انقلاب مزین شده است. وی افزود: دانشجویانی که فرصت درک شهدای دفاع مقدس را نداشتند ولی از آرمان‌های انقلاب پاسداری می‌کنند و حضور گرم دانشجویان در این کنگره، نشانه دفاع و پایمردی از نظام اسلامی است.

دکتر سلیمی با تأکید بر حمایت دانشجویان دانشگاه از آرمان های انقلاب اسلامی، اظهار کرد: دانشگاهیان دانشگاه علامه طباطبائی بارها نشان داده‌اند و اثبات کرده‌اند که در کوران حوادث مختلف سیاسی، بحران‌های فکری تا طوفان‌های اندیشه ای که پدید می‌آید، به‌رغم همه اندیشه‌‌ورزی‌ها، نوآوری‌ها و نظریه‌پردازی‌ها، هرگز به آرمان‌های انقلاب اسلامی پشت نخواهند کرد و همواره پایبند و پای در رکاب بزرگان انقلاب و کسانی خواهند داشت که مبانی و ارزش‌های انقلاب را حفظ کرده‌اند. رئیس دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به اینکه از همه بخش‌ها به‌خصوص دوستانم در بسیج دانشجویی و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه که زمینه برگزاری این کنگره را فراهم کردند، تشکر می‌کنم، گفت: بسیار اقدام مبارک، ارزشمند و امید‌بخشی بوده که امیدوارم آغازی برای جریان‌های بی نهایت باشد.

اکبری‌اقدم: مسئولی که چشم امید به غرب دارد به آرمان‌های شهدا خیانت کرده است

حجت‌الاسلام صادق اکبری‌اقدم، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی نیز در این مراسم، با تشکر از بسیج دانشجویی و همه مجموعه‌هایی که برای برگزاری این کنگره تلاش کردند،گفت: واقعاً جای این کنگره در دانشگاه علامه طباطبائی خالی بود. وی با بیان اینکه تجلیل از شهداء و جانبازان و مطالعه آثار آنها موجب نزدیکی فرد به ارزش‌های انقلاب اسلامی می‌شود، افزود: رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند، «زنده نگه داشتن نام شهداء کمتر از شهادت نیست»

اکبری‌اقدم اضافه کرد: باید از هر قدمی که برای گرامی‌داشت یاد و نام شهدا برداشته می‌شود حمایت کنیم و از همه دوستان ارزشی که موجب شدند تا یاد شهدا زنده بماند و به ما هم تذکر یادآوری در این زمینه را دادند، تشکر می‌کنم. وی تأکید بر ولایت فقیه در وصیت نامه شهداء موردی غالبی و مهم دانست و اظهار کرد: در وصیت نامه شهداء دفاع از ارزش‌ها و ولایت مطلقه فقیه به‌خصوص رهبری امام خمینی(ره) مشهود است، این نوع نظام محصول رهبری امام (ره) است و با حضور مردم شکل گرفت و هر چقدر در مسیر ولایت فقیه پیش برویم در مسیر شهداء گام برداشته‌ایم.

اکبری‌اقدم گام برداشتن در مسیر شهداء و ارزش های آنان را مهم برشمرد و گفت: همه ما نسبت به نظام وظیفه داریم و مسئولی که چشم امید به غرب بسته است به آرمان‌ها و ارزش‌های شهداء خیانت می‌کند. وی با بیان اینکه مسئولی هم که در این نظام کم‌کاری کرده و وظایف خود را انجام نمی‌دهد باز هم به خون شهداء و آرمان‌های نظام خیانت کرده است، اذعان کرد: بعضی افراد چالش‌هایی را برای نظام ایجاد کرده و در نتیجه از مسیر نظام و شهدا دور می‌شوند و در حق نظام اسلامی کوتاهی می‌کنند. رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی در ادامه به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با استادان دانشگاه در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: ما باید در جهت حل مسئله‌ها و مشکلات اولویت‌دار کشور در زمینه‌های مختلف قدم برداریم.

وی با بیان اینکه ارائه راهکار برای حل مشکلات کشور یکی از مهمترین وظایف دانشگاه‌های علوم انسانی است، بیان کرد: دانشکده‌های مختلف دانشگاه های علوم انسانی در نظام اسلامی باید این نظام را برای رسیدن به اهداف کمک و یاری دهند. اکبری‌اقدم خاطرنشان کرد: همه باید برای پیشرفت انقلاب اسلامی در ابعاد مختلف البته بر اساس رهنمود‌های رهبری فعالیت کرده و گام برداریم تا ضمن پاسداری از خون شهدای دفاع مقدس و مدافع حرم، در رسیدن نظام به اهداف خود نقش‌آفرین باشیم.

در این مراسم با حضور رئیس دانشگاه از سه خانواده از خانواده‌های شهدای دانشگاه‌ علامه طباطبائی شامل شهید علیرضا عرفانیان، شهید سیدابوالفضل میرسلطانی و شهید محمود کارون که هر سه دانشجوی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی بودند، با اهدای لوح تقدیر شد. گفتنی است این مراسم با همکاری هیئت دانشجویی اصحاب عاشورایی دانشگاه علامه طباطبائی، شهرداری تهران، بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، معاونت‌های توسعه و مدیریت منابع، دانشجویی و فرهنگی و اجتماعی، دفتر شاهد و ایثارگر دانشگاه، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علامه طباطبائی و جهاد دانشگاهی دانشگاه برگزار گردید.