دانشگاه علامه طباطبائی میزبان مرحله ی کشوری ششمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران

۰۲ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۵۷۸ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
مرحله ی کشوری ششمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران " نشان خواجه نصیرالدین طوسی " با میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی، سازمان جهاد دانشگاهی و جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبائی، 6 الی 8 اسفندماه سال جاری در محل دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این مسابقات که مرحله کشوری این سری از رقابت های دانشجویی است، تیم های برگزیده مناظرات درون دانشگاهی که شامل 12 تیم از دانشگاه های کشورمی باشند با یکدیگر به رقابت می پردازند.

مراسم اختتامیه و مسابقه فینال این مسابقات با گزاره ی " اظهارات متهمین اقتصادی باید کاملا علنی و بدون محدودیت به اطلاع عموم برسد " از ساعت 9 صبح الی 13 مورخ 10 اسفند ماه جاری در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار خواهد شد.