پژوهشکدۀ تحول علوم انسانی «کارگاه های زمستانۀ مطالعات علوم انسانی» برگزار می کند

۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۴۷۲ خبر روز آموزش و پژوهش
پژوهشکده تحول علوم انسانی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری شورای تحول و ارتقای علوم انسانی «کارگاه های زمستانۀ مطالعات علوم انسانی» برگزار می کند.

این کارگاه ها در رشته های حقوق، روان شناسی، علوم اجتماعی، اقتصاد، مدیریت و علوم تربیتی است. از جمله رویکردهایی که در این کارگاه ها مورد نظر است می توان به مطالعات بنیادین و روش شناختی علوم انسانی، آخرین پژوهش های جهانی در مرزهای علوم انسانی، علوم انسانی و مسئلۀ کارآمدی و دین و علوم انسانی اشاره کرد.

شروع ثبت نام از 23 دی ماه تا 20 بهمن ماه است و کارگاه ها از 9 اسفند ماه تا 11 اسفندماه خواهد بود.

متقاضیان شرکت در این کارگاه های زمستانه می توانند به سایت www.hsww.atu.ac.ir مراجعه کنند.

پس از پایان این کارگاه ها به شرکت کنندگان گواهی معتبر از سوی دانشگاه علامه طبابائی اهدا خواهد شد.