مراسم بزرگداشت «بیستمین سالگرد تاسیس دانشکدۀ حقوق و علوم سیاسی» برگزار می شود

۱۶ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۴۲۷ خبر روز
مراسم بزرگداشت «بیستمین سالگرد تاسیس دانشکدۀ حقوق و علوم سیاسی» یک شنبه 6 اسفندماه از ساعت 9 الی 12 برگزار می شود. در این مراسم قرار است همۀ روسای دانشکدۀ حقوق و علوم سیاسی که از بدو تاسیس تاکنون ریاست دانشکده را در برهه ای از زمان، برعهده داشته اند، حضور داشته باشند.
مراسم بزرگداشت «بیستمین سالگرد تاسیس دانشکدۀ حقوق و علوم سیاسی» برگزار می شود

دکتر حسین سلیمی و دکتر ضیایی بیگدلی از سخنرانان اصلی این بزرگداشت هستند. از جمله برنامه های تدارک دیده شده در این مراسم می توان به تجلیل از 20 بازنشستۀ علمی و اداری دانشکده، رونمایی از تندیس بیستمین سالگرد تاسیس دانشکدۀ حقوق و علوم سیاسی، حضور فارغ التحصیلان برجسته و موفق دانشکده از جمله دکتر شهیندخت مولاوردی که هم اکنون دستیار ویژۀ رئیس‌جمهور در امور حقوق شهروندی هستند (فارغ التحصیل مقطع ارشد رشتۀ حقوق بین الملل)، حضور فارغ التحصیلانی که هم اکنون در دانشکده های حقوق دیگر دانشگاه ها عضو هیئت علمی شده اند و در نهایت حضور استادان فعلی دانشکده که خود زمانی دانشجوی همین دانشکده بوده اند، اشاره کرد.