۱۵ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۴۰۳ آموزش و پژوهش
جلسه برنامه ریزی اشتراک پایگاه های اطلاعاتی بین المللی توسط کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه برای سال میلادی 2018برگزار شد.

جلسه برنامه‌ریزی اشتراک پایگاه‌های اطلاعاتی بین‌المللی توسط کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه، برای سال میلادی 2018  برگزار شد. این جلسه با حضور آقای دکتر طاهری، رئیس محترم کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه، آقای عمرانی، جانشین رئیس شورای تامین منابع علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (عتف)، آقای مهندس فاطمی، مدیرعامل شرکت نالجای (Knowledge-E)، خانم حسنپور (رئیس گروه تامین منابع علمی کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد)، خانم قاسمی (مدیر سامانه کتابخانۀ دیجیتالی) و کارشناسان کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد، روز چهارشنبه 27 دی ماه در دفتر ریاست کتابخانه تشکیل شد.

افراد حاضر در جلسه مذکور به بحث پیرامون نحوه و برنامهریزی اشتراک پایگاههای اطلاعاتی بین‌المللی از طریق شورای تامین منابع علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) برای کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد در آینده نزدیک پرداختند. همچنین هماهنگی لازم جهت دریافت فهرست نشریات پایگاه ساینس دایرکت (Science Direct) به منظور دسترسپذیری این نشریات در دروازه اطلاعاتی کتابخانه مرکزی به صورت یکپارچه با محتوای دیگر پایگاهها و کتابخانه دیجیتالی انجام شد.