دسترسی آزمایشی به پایگاه اطلاعاتی «بریل» فراهم شد

۱۴ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۴۰۲ خبر روز آموزش و پژوهش
دسترسی آزمایشی به پایگاه اطلاعاتی بریل (BRILL) توسط کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه فراهم شد.
دسترسی آزمایشی به پایگاه اطلاعاتی «بریل» فراهم شد

بریل، ناشری با تاریخ غنی و تمرکز بین‌المللی است که عمدۀ موضوعات آن در حوزه‌های علوم انسانی، اجتماعی و حقوق است. پیشینۀ انتشاراتی بریل به سال ۱۶۸۳ میلادی برمی‌گردد و سالیانه به طور متوسط ۸۰۰ عنوان کتاب توسط این ناشر به چاپ می‌رسد که بیشتر آن‌ها در مجموعۀ الکترونیکی ناشر گرآوری می‌شود. علاوه بر آن بریل، ناشر ۲۰۰ عنوان مجله است که در نمایه‌نامه‌های معتبر مانند اسکوپوس (Scoupus) و وب‌آوساینس (Web of Science) نمایه شده‌اند. دسترسی برقرار شده به این پایگاه اطلاعاتی، شامل چهار اثر مرجع در حوزۀ علوم اسلامی (کتابشناسی پیوستۀ اسلامیکوس «Index Islamicus Online»، دایره المعارف پیوستۀ اسلامیکا «Encyclopaedia Islamica Online»، مطالعات قرآنی «Qurān Studies Online»، دایره ‌‌المعارف اسلام «Encyclopaedia of Islam Online» و ژورنال‌های سال ۲۰۱۷ موجود در این پایگاه است.

تخصیص موضوعی حوزه‌های مرتبط با رشته های موجود در دانشگاه در نمودار زیر ترسیم شده است.

نمودار ۱. تخصیص موضوعی حوزه‌های مرتبط پایگاه بریل با رشته‌های آموزشی دانشگاه

این دسترسی به مدت یک ماه از 1 بهمن الی 1 اسفندماه ۱۳۹۶ (به منظور بررسی میزان استقبال و استفاده) خواهد بود. دانشجویان و استادان جهت دسترسی به این مجموعه به بخش پایگاه‌های اطلاعاتی اشتراک شده بین‌المللی مراجعه کنند. همچنین کاربران دانشگاه علامه طباطبائی می‌توانند با استفاده از سامانۀ وی‌‌پی‌اِن، خارج از محیط دانشگاه نیز به این مجموعه دسترسی داشته باشند.