دانشجویان نو ورودی نیمسال دوم تحصیلی می توانند از کتابخانۀ دیجیتالی دانشگاه استفاده کنند

۱۴ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۳۹۹ خبر روز آموزش و پژوهش
پروفایل کاربری دانشجویان نو ورودی نیم سال دوم تحصیلی دانشگاه علامه طباطبائی، جهت دسترسی به منابع و استفاده از خدمات کتابخانۀ دیجیتالی ایجاد شد.

دانشجویان گرامی می‌توانند با نام کاربری (شمارۀ دانشجویی) و گذرواژه (شمارۀ دانشجویی) از خدمات و منابع کتابخانۀ دیجیتالی بهره‌مند شوند. خاطرنشان می‌شود دسترسی به تمام‌متن منابع الکترونیکی نظیر کتاب‌های الکترونیکی، پایان‌نامه‌ها، رساله‌های تحصیلی و سایر منابع اطلاعاتی از طریق این سامانۀ اطلاعاتی برای کاربران امکان‌پذیر است. کاربران توجه داشته باشند که باید در نخستین ورود به پروفایل کاربری خود، جهت حفظ نکات امنیتی، اقدام به تغییر گذرواژۀ پروفایل کاربری خود کنند.

راهنمای استفاده از کتابخانۀ دیجیتالی