«معیارهای نظام بانکداری اسلامی و نقض حقوق شهروندی» در دانشگاه علامه بررسی می شود

۱۴ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۳۹۱ آموزش و پژوهش
در راستای برگزاری نشست های حل مشکلات کشور، نشست تخصصی «معیارهای نظام بانکداری اسلامی و نقض حقوق شهروندی» در دانشکدۀ حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.

این نشست با همکاری دبیرخانۀ حقوق شهروندی، یک شنبه 15 بهمن ماه از ساعت 16 الی18 برگزار خواهد شد. دکتر امین جعفری، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی مسئول نشست و دکتر حمیدرضا علومی یزدی، دکتر محمدجواد محقق نیا از اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر ایرج توتونچیان، استاد دانشگاه الزهرا، دکتر اسدالله مسعودی مقام، قاضی امور اقتصادی، آقای جعفر مشکی، مشاور مدیرعامل بانک توسعه تعاون و آقای امیر فرجی کریمی پور، معاون مدیر حقوقی بانک پارسیان از جمله حاضران در این نشست علمی خواهند بود.