آغاز ثبت نام دوره ای مهارت افزایی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی

۰۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۳۵۳ خبر روز آموزش و پژوهش
دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان تنها دانشگاه تخصصی کشور در حوزه علوم انسانی و اجتماعی، به منظور توانمندسازی و آماده ساختن دانشجویان جهت ورود به بازار کار و افزایش سطح مهارت های تخصصی آنان،طرح مهارتافزایی را دستور کار قرار داده است.
آغاز ثبت نام دوره ای مهارت افزایی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی

در این راستا دانشجویان در این طرح یک مهارت عمومی و یک مهارت تخصصی را بر حسب علاقمندی انتخاب و به صورت رایگان در این دو دوره شرکت می نمایند. لازم به ذکر است دوره های عمومی و تخصصی مهارتی محدود به شرکت در این دو دوره نبوده و دانشجویان علاقمند می تواند با شرکت در سایر دوره های تدوین شده با تخفیف ۴۰درصدی دانشگاه نیز بهرمند شوند. در پایان این دوره ها مدرک مهارتی از طرف دانشگاه اهدا می شود.

این دوره ها با هدف توانمند سازی دانشجویان و برخورداری آنها از  شانس بیشتر برای ورود به بازار اشتغال تدوین شده است و شرکت در حداقل دو دوره مهارتی برای دانشجویان الزامی است. برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام دوره ها می توانید به سامانه مهارت افزایی دانشگاه به آدرسotc.atu.ac.ir مراجعه و یا به کانال اطلاع رسانی دوره های مهارت افزایی https://t.me/atumaharatمراجعه نمایید.