رایزنی برای تأسیس کانون دانش آموختگان دانشگاه علامه طباطبائی

۰۷ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۳۳۸ فرهنگی و دانشجویی
دربارۀ تأسیس کانون دانش آموختگان دانشگاه علامه طباطبائی و بررسی اساسنامۀ پیشنهادی کانون، با تعدادی از دانش آموختگان دانشگاه علامه طباطبائی روز چهارشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۶ از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی ، رایزنی شد.
رایزنی برای تأسیس کانون دانش آموختگان دانشگاه علامه طباطبائی

از مهمترین مباحث مطرح شده در این نشست صمیمانه، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱-    ضرورت تحلیل وضعیت شغلی دانش آموختگان دانشگاه

۲-    تدوین اساسنامه، در تعامل و  در ارتباط  با انجمن ها و کانون های دانش آموختگان دانشگاه های مطرح کشور و دنیا و بهره مندی از تجارب آنان.

۳-    تشکیل جلسات هم اندیشی و کارگروههای تخصصی به تفکیک دانشکده ها و گروههای آموزشی با بهره گیری از بانک اطلاعاتی ۷۸ هزار دانش آموختۀ دانشگاه.

۴-    دعوت از دانش آموختگان برجسته و  بزرگان علمی، فرهنگی، سیاسی و هنری و اجتماعی دانشگاه در مناسبت های علمی و فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی

۵-    ضرورت برقراری ارتباط عاطفی، ایمانی و انسانی پویا بین دانش آموختگان.

۶-     توجه به ظرفیت های علمی، فکری، فرهنگی، هنری و نفوذ اجتماعی آنان به منظور حمایت از دانشجویان فعلی دانشگاه.

۷-    انتقال تجارب در زمینه های کارآفرینی و مهارت های شغلی

۸-    تقویت هویت جمعی در بین دانش آموختگان علوم انسانی به منظور تأثیر گذاری در رفتار و مناسبات اجتماعی

۹-    ضرورت شکل گیری انتشارات دانشجویی به منظور مشارکت هر چه بیشتر آنان در فعالیتهای علمی کشور.

مقرر شد : تدوین و تصویب نهایی اساسنامه در جلسه دیگری بحث شود. در پایان این نشست صمیمانه، حضار از بخش های مختلف معاونت فرهنگی و اجتماعی بازدید کردند.