همایش «مدیریت؛ تولید ملی و توسعۀ اشتغال» برگزار می شود

۰۱ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۲۸۹ خبر روز آموزش و پژوهش
همایش «مدیریت؛ تولید ملی و توسعۀ اشتغال» در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود. این همایش دو روزه در تاریخ های 28 و 29 بهمن ماه، پذیرای مقاله ها و پژوهش های صاحب نظران، پژوهشگران و متخصصان این حوزه است.
همایش «مدیریت؛ تولید ملی و توسعۀ اشتغال» برگزار می شود

رئیس همایش دکتر حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و دبیر علمی همایش نیز دکتر لعیا الفت رئیس دانشکدۀ مدیریت و حسابداری دانشگاه است. از جمله محورهای اصلی این همایش می توان به مدیریت عمومی و سیاستگذاری، مدیریت صنعت و تجارت، مدیریت فناوری اطلاعات، فناوری و کارآفرینی، مدیریت مالی، مدیریت گردشگری، مدیریت منابع انسانی و... اشاره کرد.

ثبت نام در این همایش رایگان و مهلت ارسال مقالات تا 11بهمن ماه است. پژوهشگران می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال مقاله به تارنمای www.npeg.atu.ac.ir مراجعه کنند.