تفاهم نامۀ دانشگاه علامه طباطبائی و مرکز منطقه ای داوری تهران به امضا رسید

۲۷ دی ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۲۶۱ خبر روز آموزش و پژوهش
ظهر امروز با حضور دکتر علومی یزدی معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی و دکتر رضوانیان مدیر مرکز منطقه ای داوری تهران، تفاهم نامۀ بین دانشگاه علامه طباطبائی و این مرکز به امضا رسید.
تفاهم نامۀ دانشگاه علامه طباطبائی و مرکز منطقه ای داوری تهران به امضا رسید

با عنایت به اهمیت ارتباط دانشگاه و مراکز اجرایی و به کارگیری ظرفیت های علمی و اجرایی، این تفاهم نامه بین دانشگاه علامه طباطبائی و مرکز منطقه ای داوری تهران به ثمر نشسته است.

از جمله محورهای همکاری در این تفاهم نامه می توان به تبادل اطلاعات علمی-پژوهشی مرتبط، برنامه ریزی و هماهنگی برای برگزاری دوره های کارآموزی داوری بین المللی برای دانشجویان در مرکز، اجرای طرح های تحقیقاتی، تالیف یا ترجمۀ کتاب ها و تنظیم مقاله های مرتبط، ارائه مشاوره های علمی-پژوهشی در زمینه های مرتبط از سوی طرفین، حمایت مالی و علمی از پایان نامه های مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در زمینه های مرتبط، تاسیس مجلۀ حقوقی به زبان انگلیسی در زمینۀ داوری بین المللی، همکاری در ایجاد و توسعۀ کلینیک حقوق داوری و... اشاره کرد.