ثبت اختراع توسط محققین دانشکده علوم ورزشی دانشگاه

۱۹ دی ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۲۱۱ خبر روز آموزش و پژوهش
دستگاه تقویت کننده عضلات داخلی ران پا که توسط تیم تحقیقاتی دانشکده علوم ورزشی و تربیت بدنی دانشگاه علامه طباطبائی طراحی شده است، در اداره ثبت اختراعات سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت رسید.
ثبت اختراع توسط محققین دانشکده علوم ورزشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این دستگاه در تیم تحقیقاتی به سرپرستی دکتر حبیب هنری(دانشیار دانشگاه علامه طباطبائی)، علیرضا احمدی(دانشجوی دکتری دانشگاه علامه طباطبائی) و سمیه رستمی آذر (دانشجوی دکتری دانشگاه آزاد اسلامی) در اداره ثبت اختراعات سازمان اسناد و املاک کشور به شماره ثبت 94379 و طبقه بین المللی A63B;23/04 به ثبت رسید. این دستگاه با داشتن این قابلیت و امکان  در اجرای حرکت و برگشت پای متحرک به سمت پای ثابت و با وارد نمودن  نیرو موجب جمع شدن جک گازی (با مقاومت های مختلف) شده و موجب تقویت عضلات داخلی ران می گردد.  این دستگاه در تقویت عضلات افراد سالمند، افراد  که نیازمند بازتوانی جسمی بوده و به ویژه برای بانوان باردار کاربرد دارد که به دلیل کم وزن بودن و سهولت در جابه جایی آن در منزل نیز می تواند مورد استفاده قرار گیرد.