کارگاه کشوری تربیت مربی «آموزش همیاران سلامت» برگزار می شود

۱۱ دی ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۱۲۱ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
مرکز مشاوره و بهداشت روان دانشگاه علامه طباطبائی کارگاه کشوری تربیت مربی(TOT) «آموزش همیاران سلامت» را 13 و 14 دی ماه جاری در دانشکدۀ روانشناسی و علوم تربیتی برگزار می کند.
کارگاه کشوری تربیت مربی «آموزش همیاران سلامت» برگزار می شود

هدف از برگزاری این کارگاه دو روزه، آموزش پیشگیری از بحران های روانشناختی و چگونگی مداخلۀ مناسب در بحران ها در مصادیق مختلف از جمله مواد مخدر، ایدز و طی آن فنون تیم سازی و تسهیل گری است. این کارگاه کشوری با حضور 31 استان برگزار خواهد شد و با برگزاری این دوره، شرکت کنندگان آمادگی و آموزش لازم برای انتقال و آموزش مطالب جدید به متولیان و دانشجویان استان خود در این زمینه را خواهند داشت.

لازم به ذکر است این کارگاه آموزشی با حضور و ارائۀ دکتر پدرام موسوی و دکتر حمید یعقوبی در تالار اجتماعات دانشکدۀ روان شناسی و علوم تربیتی برگزار خواهد شد.