عملکرد موفقیت‌آمیز دانشگاه علامه طباطبائی در دولت تدبیر و امید

۰۱ دی ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۰۲۵ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
معاون دانشجویی وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان اظهار کرد: عملکرد دانشگاه علامه طباطبائی نیاز به تأیید و تأکید ندارد و همه شواهد نشان می‌دهد که یک حرکت زیربنایی و جدی در این دانشگاه صورت گرفته است و ضمن برگشت نظم و انضباط، زیرساخت‌هایی که باید در یک دانشگاه تخصصی علوم انسانی انجام می‌شد، خوشبختانه به همت آقای سلیمی و همکارانشان صورت گرفته است.
عملکرد موفقیت‌آمیز دانشگاه علامه طباطبائی در دولت تدبیر و امید

به گزارش روابط عمومی، به نقل از عطنا، مجتبی صدیقی سه‌شنبه ۲۸ آذرماه در مراسم افتتاح ساختمان جدید خوابگاه دانشجویی دخترانه حضرت ولیعصر(عج) معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی، بیان کرد: انصافاً عملکرد دانشگاه علامه طباطبائی در دولت تدبیر و امید و طی چهار سال گذشته موفقیت‌آمیز بوده است.

وی با بیان اینکه عملکرد دانشگاه علامه طباطبائی نیاز به تأیید و تأکید ندارد و همه شواهد نشان می‌دهد که یک حرکت زیربنایی و جدی در این دانشگاه صورت گرفته است، گفت: به نظرم دانشگاه علامه طباطبائی طی این چند سال به برنامه اصلی خودش برگشت. صدیقی درباره همین موضوع تصریح کرد: در همین مدت هم نظم و انضباط به دانشگاه برگشت و هم زیرساخت‌هایی که باید در یک دانشگاه تخصصی علوم انسانی صورت می‌گرفت، خوشبختانه به همت آقای سلیمی، رئیس دانشگاه‌ علامه طباطبائی و همکارانشان انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: در طول چهار سال گذشته خیلی دغدغه مشکلات صنفی و دانشجویی را در دانشگاه‌ها نداشتیم و بیشتر مشکلات سیاسی و حرف و بحث‌های همیشگی بوده است که پس از این هم خواهد بود. وی اضافه کرد: البته مشکلات و مطالبات صنفی دانشجویان نسبت به گذشته روز به روز بیشتر شده است و در دانشگاهی مثل علامه طباطبائی، دانشجویان وقت زیادی برای حرف زدن و پیگیری مطالبات خود دارند و در مجموع مشکل جدی نداشتیم و اگر هم موردی بوده است با همت، سیاست و تدبیر خود دانشگاه برطرف شده است.

معاون دانشجویی وزیر علوم با بیان اینکه در دوره دوم دولت تدبیر و امید دانشگاه علامه طباطبائی همین مسیر و عملکرد را با شتاب بیشتری ادامه دهد، گفت: باید تراز بالای دانشگاه تخصصی علوم انسانی در کشورمان را به همگان ثابت کنیم. وی با اشاره به اینکه دانشگاه علامه طباطبائی خوشبختانه در زمینه خوابگاه و تغذیه خوب عمل کرده و رتبه برتر را در میان دانشگاه‌های کشور به دست آورده است، افزود: دانشگاه علامه طباطبائی در سطح شهر یک‌سری سرمایه‌های پراکنده دارد که بالاخره باید با همت بلند، برنامه‌ریزی و آینده‌نگری مناسب چاره‌ای برای آنها اندیشیده و اینکه چطور از آنها استفاده کند.

صدیقی اظهار کرد: به نظرم دانشگاه علامه طباطبائی با همان هدف اصلی تمرکز در دهکده المپیک فعالیت‌ها را به خوبی جلو برده است و اینکه دوستان سرمایه‌های خود را حراج نکردند و به صورت گزیده و پله‌پله کارها را جلو می‌برند، از این جهت خوشحالم و به همه آنها تبریک و خسته نباشید می‌گویم. وی در ادامه به افتتاح خوابگاه ولیعصر(عج) اشاره کرد و گفت: این خوابگاه از تراز خوبی برخوردار است و اگر بحث آسانسور و امکانات تربیت‌بدنی برای آن مهیا شود، ارتقا پیدا کرده و خوابگاه سطح یک محسوب می‌شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم با بیان اینکه مسئولان دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری صندوق رفاه دانشجویان می‌توانند ارتقا سطح این خوابگاه را پیگیری کنند، گفت: در مجموع وضعیت خوابگاهی دانشگاه علامه طباطبائی به‌رغم تراکم و پذیرش زیاد دانشجو خوب است. صدیقی یادآور شد: البته برخی مواقع بدون برنامه تعدادی دانشجو به میزان دانشجویان ورودی هر سال در خوابگاه‌ها اضافه می‌شود که برنامه‌ریزی‌های مسئولان برای اداره خوابگاه‌ها را با مشکل مواجه می‌کند ولی در دانشگاه علامه طباطبائی این مشکلات برطرف شد.

رتبه نخست دانشگاه علامه در خوابگاه و تغذیه دانشجویان

حسین سلیمی‌بجستانی، معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در گفت‌و‌گو با خبرنگار عطنا با بیان اینکه به‌رغم افزایش تعداد دانشجویان خوابگاهی در ترم جاری به‌خصوص دانشجویان ترم ۹ کارشناسی و ترم پنج کارشناسی‌ارشد، گفت: همه دانشجویان در خوابگاه اسکان داده شدند و مشکلاتی که در این زمینه به وجود آمده در اسرع وقت برطرف شد. وی خاطرنشان کرد: شرایط خوابگاه ولیعصر(عج) به همت معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی و با کمک مدیریت فنی و عمرانی دانشگاه برای بهسازی و تغییر کاربری آماده شد.

سلیمی‌بجستانی با بیان اینکه خوابگاه ولیعصر(عج) ساختمان سابق معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی بود و در ابتدا نیز چیز خاصی برای خوابگاه نداشت، گفت: تصمیم گرفتیم تغییرات اساسی برای تبدیل این ساختمان به خوابگاه دانشجویی را انجام دهیم و اولین تغییر نیز در چیدمان اتاق‌ها به شکل اتاق‌های دانشجویی بود. وی اضافه کرد: پیش‌بینی ما در ظرفیت اولیه برای این خوابگاه ۱۷۰ نفر بود که بعد از تغییر ساختاری که اتفاق افتاد و راه‌اندازی خوابگاه به ۱۶۰ نفر کاهش یافت و هم‌اکنون همین تعداد دانشجو در این خوابگاه ساکن هستند.

معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه در سیستم‌های تأسیساتی، در و پنجره اتاق‌ها، برق‌کشی، سیستم گرمایشی و سرمایشی و موتورخانه این خوابگاه، تغییرات و بهسازی‌های اساسی صورت گرفت، افزود: یک موتورخانه اضافه در بخش پایین ساختمان احداث شد تا دانشجویان در سرما دچار مشکل نشوند و به‌نوعی به عنوان تقویت‌کننده عمل کند. وی با اشاره به اینکه تأسیسات لوله‌کشی آب‌ها و لوله‌کشی‌های مربوط به شوفاژ ساختمان خوابگاه نیز تعویض شد، بیان کرد: سعی کردیم با طراحی کمد‌های دیواری در هر اتاق، فضا برای اسکان وسایل دانشجویان را فراهم کنیم.

سلیمی‌بجستانی یادآور شد: چون خوابگاه ولیعصر(عج) دخترانه بود محرم‌سازی‌های لازم نیز در آن ایجاد شده است و هم در بالای پشت‌بام و هم سمت حیاط و پشت شیشه‌ها به سمت کوچه محرم‌سازی صورت گرفته است. وی افزود: فضاهای دانشجویی مثل کتابخانه، اتاق آموزش، سالن ورزشی، نمازخانه، بوفه و نگهبانی مستقل برای این خوابگاه دانشجویی راه‌اندازی شد. معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی یادآور شد: همچنین اتاق سرپرستی خوابگاه و اتاق‌های مشاوره و پزشک نیز در طبقه اول اداری برای این خوابگاه در نظر گرفته شده است تا دانشجویان از آن استفاده کنند.