مرکز آموزش زبان‌فارسی به غیرفارسی‌زبانان افتتاح شد/افزایش ظرفیت‌های دانشگاه‌علامه طباطبائی

۲۹ آذر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۰۲۴ خبر روز آموزش و پژوهش
مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دکتر مجتبی صدیقی معاون دانشجویی وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و مسئولان این دانشگاه 28 آذرماه در خیابان ایتالیا به بهره برداری رسید.

این مرکز آموزشی با هدف گسترش آموزشی زبان فارسی در سراسر جهان و با توجه به ظرفیت‌های آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی در رشتۀ ادبیات‌فارسی راه اندازی و افتتاح شده است. جذب فارسی‌آموزان خارجی از طریق برگزاری دوره‌های دانش‌افزایی و تربیتِ‌مدرس زبان‌فارسی به غیرفارسی زبانان و همچنین دوره‌های دانش‌افزایی برای دانشجویان غیر ایرانی رشتۀ ادبیات‌فارسی از اهداف مورد نظر و برنامه‌های این مرکز است. این مرکز در چهار طبقه دارای کلاس‌های آموزشی و بخش‌های اداری است و هم اکنون ظرفیت پذیرش 60 فارسی آموز را دارد.