خوابگاه حضرت ولیعصر(عج) با حضور معاون وزیر علوم، افتتاح شد

۲۹ آذر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۰۲۱ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
ساختمان جدید خوابگاه دانشجویی دختران حضرت ولیعصر(عج) دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دکتر مجتبی صدیقی، معاون دانشجویی وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و همچنین هیئت رئیسه دانشگاه 28 آذر ماه به بهره‌برداری رسید.
خوابگاه حضرت ولیعصر(عج) با حضور معاون وزیر علوم، افتتاح شد

این مراسم با حضور رئیس دانشگاه، معاون دانشجویی، رئیس دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی و جمعی از مسئولان امور دانشجویی برگزار شد. این ساختمان با ظرفیت اسکان ۱۷۰ دانشجو در خیابان ولی‌عصر(عج) واقع شده است و با توجه به امکانات و تجهیزات پیش‌بینی شده و با تائید مسئولان صندوق رفاه دانشجویان وزارت متبوع، جزو خوابگاه‌های مناسب و دارای استانداردهای لازم، قرار گرفته است. این خوابگاه با 1500مترمربع مساحت، دارای چهار طبقه است.

لازم به ذکر است 4 پروژه عمرانی، آموزشی و رفاهی شامل ساختمان کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد، ساختمان مرکز بهداشت و درمان، مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان و نیز این خوابگاه دانشجویی با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان دانشجویان در این روز در دانشگاه علامه طباطبائی افتتاح و راه اندازی شد.