کارت ورود به جلسه آزمون نیم سال تحصیلی صرفا از طریق سامانه آموزشی ارائه می شود

۲۵ آذر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۹۷۱ خبر روز آموزش و پژوهش
معاونت آموزشی دانشگاه در اطلاعیه ای اعلام کرد: کارت ورود به جلسه آزمون پایین ترم (نیمسال اول سال تحصیلی 97-96)دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی بعد از تکمیل پرسشنامه ارزشیابی استادان ارائه خواهد شد.
کارت ورود به جلسه آزمون نیم سال تحصیلی صرفا از طریق سامانه آموزشی ارائه می شود

بنا بر جزئیات اعلام شده ی این اطلاعیه از سوی دفتر برنامه ریزی آموزشی، نظارت و سنجش معاونت آموزشی دانشگاه، مقتضی است دانشجویان محترم از تاریخ 96/10/05 لغایت 96/10/15 با مراجعه به سیستم آموزشی دانشگاه (سما)، نسبت به تکمیل پرسشنامه‌های ارزشیابی نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 اقدام نمایند و پس از تکمیل فرم‌های مزبور، یک هفته قبل از آغاز اولین امتحان خود نسبت به دریافت کارت اینترنتی ورود به جلسه‌ی امتحان اقدام نمایند.

بدیهی است دریافت کارت ورود به جلسه‌ی امتحان منوط به تکمیل پرسشنامه‌های ارزشیابی است و دانشجویان فاقد کارت آزمون، حق شرکت در جلسات امتحانی را نخواهند داشت. لازم به یادآوری است دریافت کارت ورود به جلسه امتحان بعد از تاریخ 96/10/15، امکان پذیر نمی‌باشد.