نشست مسئولان دانشگاه با خانواده های دانشجویان ورودی جدید برگزار می شود

۲۱ آذر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۹۳۸ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نشستی با عنوان «ارتباط خانواده و دانشگاه؛ فرصتی برای پویایی و شکوفایی» با حضور مسئولان و خانواده های دانشجویان ورودی جدید دانشگاه23 آذر در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی برگزار می گردد.
نشست مسئولان دانشگاه با خانواده های دانشجویان ورودی جدید برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این نشست صمیمانه با هدف ایجاد زمینه¬ای برای ارتباط نزدیک تر مسئولان دانشگاه با والدین دانشجویان و نیز شکوفایی استعدادهای بیشتر دانشجویان با حضور والدین دانشجویان ورودی جدید دانشکده های ادبیات فارسی و زبانهای خارجی، الهیات و معارف اسلامی، اقتصاد، علوم ریاضی و رایانه، علوم اجتماعی و بیمه اکو برگزار می شود.

این نشست پنج شنبه 23 آذر ماه جاری از ساعت 9 الی 12 در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی، الهیات و معارف اسلامی برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است نشست بعدی با والدین دانشجویان ورودی جدید دانشکده های واقع در پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی (دهکده المپیک)  متعاقباً اعلام خواهد شد.