کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار می نماید: کارگاه های آموزشی ویژه استادان و دانشجویان

۲۱ آذر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۹۳۷ آموزش و پژوهش
در آستانه هفته پژوهش کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه کارگاه های آموزشی را با هدف افزایش مهارت ها و اطلاعات تخصصی استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار می نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این کارگاه های آموزشی با عنوان های « نظام‌های رتبه‌بندی دانشگاه‌ها: چالش‌ها و فرصت‌ها»،« جنبه‌های نظری و کاربردی تاثیر داده‌های بزرگ بر پژوهش‌های علوم انسانی و اجتماعی» و « شناخت شخصیت کاربران براساس رفتار آنها در شبکه‌های اجتماعی » با تدریس دکتر احسان محمدی عضو هیات علمی دانشگاه کارولینای جنوبی آمریکا و متخصص برجسته بین‌المللی حوزه علم‌سنجی و دکتر آذر افتخار فارغ التحصیل دوره دکتری تخصصی روانشناسی سایبری و پژوهشگر دانشگاه کارولینای جنوبی برگزار خواهد شد.

کارگاه آموزشی « نظام‌های رتبه‌بندی دانشگاه‌ها: چالش‌ها و فرصت‌ها» توسط دکتر احسان محمدی  شنبه 24 آذرماه از ساعت 13 الی 16 در محل سالن اجتماعات دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی برگزار می‌گردد.

کارگاه آموزشی« جنبه‌های نظری و کاربردی تاثیر داده‌های بزرگ بر پژوهش‌های علوم انسانی و اجتماعی» توسط دکتر احسان محمدی 26 آذرماه از ساعت 9 الی 16 برگزار  خواهد شد.

کارگاه آموزشی « شناخت شخصیت کاربران براساس رفتار آنها در شبکه‌های اجتماعی » توسط دکتر آذر افتخار 27 آذرماه از ساعت 13 الی 16 برگزار خواهد شد.

همچنین سخنرانی علمی با عنوان «روانشناسی سایبر: رویکردها و فرصت‌های پژوهشی» توسط  دکتر آذر افتخار  دوشنبه 27 آذرماه از ساعت 8:30 الی 12 برگزار می‌گردد. لازم به ذکر است محل برگزاری این کارگاه ها سالن اجتماعات دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی است.