نشست صمیمانۀ هیئت رئیسه دانشگاه با دانشجویان برگزار شد

۱۹ آذر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۹۰۵ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
به مناسبت روز دانشجو نشست صمیمانه‌ای بین هیئت رئیسه دانشگاه با دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد.
نشست صمیمانۀ هیئت رئیسه دانشگاه با دانشجویان برگزار شد

در این نشست دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر محمدرضا ویژه معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه، دکتر حسین سلیمی بجستانی معاون دانشجویی و دکتر نعمت‌الله ایران‌زاده معاون فرهنگی و اجتماعی، پاسخگوی سوال‌های دانشجویان بودند.

بیان دغدغه‌های صنفی، آموزشی، پژوهشی و... از سوی دانشجویان از جمله مباحث مطرح شده در این نشست صمیمانه بود. قابل ذکر است دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه در ابتدای این نشست گزارشی از عملکرد دانشگاه در زمینه‌های عمرانی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی به دانشجویان ارائه و ابراز امیدواری کرد که این نشست ها به صورت دوره ای برگزار شود. در ادامه مراسم نیز دانشجویان سوال‌های خود را از هیئت رئیسه دانشگاه مطرح کردند.