برگزاری نشست‌های علمی با مشارکت آکادمی مطالعات اقتصادی بخارست

۱۴ آذر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۸۶۰ خبر روز
سلسله برنامه‌های علمی با مشارکت اساتید آکادمی مطالعات اقتصادی بخارست در دانشکده‌های اقتصاد، مدیریت و حسابداری، حقوق و علوم سیاسی و روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
برگزاری نشست‌های علمی با مشارکت آکادمی مطالعات اقتصادی بخارست

بین‌المللی، در راستای اجرائی‌سازی تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه علامه طباطبائی و آکادمی مطالعات اقتصادی بخارست، سلسله برنامه‌های علمی در دانشکده‌های دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد و دکتر آنکا گابریلا ایلیه و دکتر رکسانا ساربو نمایندگان دانشگاه رومانیایی در این برنامه‌ها مشارکت نمودند.

دیپلماسی اقتصادی؛ بحران اقتصادی جهانی؛ معیارسنجی؛ نظام‌های آموزش عالی در جهان؛ عناوین میزگردهای کلاسی برگزار شده با مشارکت اساتید داخلی، خارجی و دانشجویان بود. همچنین نشست علمی با موضوع جهانی‌سازی و اقتصاد جهانی با هدف آشنایی دانشجویان با اهمیت جهانی‌سازی، مزیت‌ها و چالش‌های آن با همکاری پنج عضو هیأت علمی دانشکده اقتصاد و یک نفر از دانشجویان مقطع دکتری برگزار شد و در خصوص اثرات الحاق اقتصاد رومانی به سازمان تجارت جهانی به عنوان مطالعه موردی بحث و تبادل نظر انجام شد.