برگزاری کارگاه آموزشی شیوه‌های بهره‌گیری از منابع و خدمات الکترونیکی انتشارات امرالد

۱۴ آذر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۸۵۵ آموزش و پژوهش
کارگاه آموزشی شیوه‌های بهره‌گیری از منابع و خدمات الکترونیکی انتشارات امرالد 7 آذرماه در سالن اجتماعات دانشکدۀ علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

کارگاه آموزشی شیوه‌های بهره‌گیری از منابع و خدمات الکترونیکی امرالد (Emerald)، با تدریس خانم آمینا سِد (مدیر منطقه‌ای انتشارات امرالد) و همکاری شرکت فرآیدا (نمایندۀ انتشارات امرالد در ایرانبا حضور اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه برگزار شد. در بخش نخست این کارگاه آموزشی به معرفی منابع و خدمات الکترونیکی انتشارات امرالد (Emerald) پرداخته شد و  در ادامه در مورد فرآیند ارسال مقاله به این ناشر، بستر فنی و خدماتی، و خط‌مشی مربوط به ناشر و چگونگی پذیرش مقالات، آموزش‌هایی ارائه شد.

فایل پاورپوینت کارگاه در بخش کارگاه‌های آموزشی برگزار شدۀ کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد قابل دسترس است. به منظور پیگیری دریافت گواهی شرکت در کارگاه یادشده و اطلاع از زمان برگزاری کارگاه‌های آموزشی آینده، در کانال تلگرامی کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی عضو شوید.