با حضور رئیس دانشگاه: شانزدهمین اجلاس روسای دانشگاه های سطح یک کشور برگزار شد

۱۱ آذر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۸۲۰ خبر روز
شانزدهمین اجلاس رؤسای دانشگاه های سطح یک کشور با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، رؤسای ۱۳ دانشگاه برتر کشور، 9 آذرماه با میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
با حضور رئیس دانشگاه: شانزدهمین اجلاس روسای دانشگاه های سطح یک کشور برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه نیز با حضور در این نشست همراه با سایر روسای دانشگاه های سطح یک به طرح و بررسی مسائل و مشکلات فراروی دانشگاه های سطح یک و همفکری به منظور ارائه راهکارهایی به منظور رفع آن پرداخت.

طرح موضوعاتی همچون: هیئت‌های امنای دانشگاه‌ها، شیوه جذب اعضای هیأت علمی و اختیارات دانشگاه‌ها در این زمینه و شیوه جذب دانشجو و موضوع اقتصاد آموزش عالی، بودجه و اعتبارات دانشگاه‌ها و تنوع‌بخشی به منابع درآمدی از مباحث مهم مطرح شده در این اجلاس بوده است.

همچنین در این نشست گزارشی از سومین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های ایران و روسیه و بررسی راهکارهای تداوم این همکاری‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.