مراسم تقدیر از دانشجویان نمونه دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه برگزار می شود

۱۱ آذر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۸۱۸ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
مراسم معرفی و تقدیر از دانشجویان نمونه بیست و ششمین جشنواره درون دانشگاهی دانشجویان نمونه دانشگاه 12 آذرماه جاری با حضور رئیس دانشگاه، معاونان، روسای دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه در محل سالن اجتماعات دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار می گردد.
مراسم تقدیر از دانشجویان نمونه دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این مراسم دانشجویان نمونه مقاطع مختلف تحصیلی ( هر مقطع سه نفر) معرفی و مورد تقدیر قرار خواند گرفت. همچنین قرار است در این مراسم از دانشجویان شایسته پردیس تحصیلات تکمیلی دانشگاه نیز تقدیر به عمل آید.

لازم به ذکر است هر ساله جشنواره انتخاب دانشجوی نمونه در دو مرحله دانشگاهی و ملی در سطح دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور برگزار می گردد. دانشجویان برگزیده بعد از بررسی معیارها و شاخص های مورد نظر جشنواره در سطح دانشگاهی انتخاب و برای شرکت در مرحله ملی به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری معرفی می گردند.

این مراسم از ساعت 13 الی 15:30 در دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار خواهد شد.