برگزاری بزرگداشت علامه طباطبائی(ره) با قرائت پیام رئیس جمهور و حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

۱۱ آذر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۸۱۶ خبر روز
انجمن آثار و مفاخر فرهنگی با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی، در نکوداشت نام و مقام والای علمی اندیشمند فرهیخته مرحوم علامه سیّدمحمّدحسین طباطبائی(ره)، حکیم، فقیه، مفسر قرآن و عارف نامی، مراسم بزرگداشتی را برگزار می‌نمایند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این مراسم بزرگداشت در سی و پنجمین سالگرد ارتحال علامه طباطبائی و به پاس خدمات ارزنده علمی و دینی این عالم فرهیخته و با حضور خانواده، شاگردان و ارادتمندان ایشان برگزار خواهد شد.

قرائت پیام ریاست محترم جمهور جنای آقای دکتر روحانی توسط سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، پخش پیام تصویری آیت الله جوادی آملی و سخنرانی حجت الاسلام دکتر مصطفی محقق داماد و حجت الاسلام دکتر احمد احمدی از شاگردان علامه طباطبائی(ره)، دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر حسن بلخاری رئیس انجمن مفاخر فرهنگی ایران و دکتر حسین کلباسی عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی از برنامه های این مراسم است.

لازم به ذکر است این مراسم دوشنبه 13 آذرماه 1396، از ساعت 17 الی 19:30 در تالار اجتماعات شهید مطهری انجمن مفاخر فرهنگی ‏واقع در خیابان ‏ولی‌عصر(عج)، پل امیر بهادر، خیابان سرلشکر علی‌اکبر بشیری، شماره 71‏‎ ‎برگزار خواهد شد.