برگزاری نشست‌های تخصصی به مناسبت چهارصدمین سال روابط ایران و اسپانیا

۳۰ آبان ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۷۴۴ خبر روز آموزش و پژوهش
به مناسبت چهارصدمین سال روابط ایران و اسپانیا سلسله نشست‌های علمی با مشارکت دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه آتونوما 18 و 19 آذرماه سال جاری در دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی برگزار خواهد شد.
برگزاری نشست‌های تخصصی به مناسبت چهارصدمین سال روابط ایران و اسپانیا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی، گروه زبان اسپانیایی دانشگاه علامه طباطبائی با مشارکت دانشگاه آتونوما مادرید به مناسبت چهارصد سال روابط تاریخی و فرهنگی ایران و دنیای اسپانیایی نشستی دو روزه با همین عنوان برگزار خواهند کرد.

در این نشست ۹ سخنران از ایران و اسپانیا طی ۴ نشست تخصصی تحت عناوین؛ دیپلماسی و روابط خارجی، هنر و فرهنگ، ادبیات و ترجمه و سینمای اسپانیا، به سخنرانی خواهند پرداخت. همچنین در حاشیه این نشست، برپایی میزگردی با حضور سفرای کشورهای آمریکای لاتین پیش‌بینی شده است.