نهمین دورۀ دانش افزایی اعضای هیأت علمی با موضوع روش ها و فنون تدریس برگزار شد

۲۶ آبان ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۷۰۲ خبر روز آموزش و پژوهش
نهمین دورۀ دانش افزایی اعضای هیأت علمی با موضوع «روش ها و فنون تدریس 2» به مدت دو روز و با حضور حدود 40 عضو هیات علمی در محل سالن شورای دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد.
نهمین دورۀ دانش افزایی اعضای هیأت علمی با موضوع روش ها و فنون تدریس برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این دوره که 23 و 24 آبان ماه جاری با تدریس خانم دکتر سعیدی و آقایان دکتر سعید ذکائی، دکتر احمد برجعلی و با حضور افتخاری  دکتر کوروش صفوی برگزار شد، موضوعات و مباحث: " روش ها و فناوری های نوین"، "آموزش موثر"، " ارتباط موثر"، "مهارت های ارتباطی و اجتماعی در پژوهش کیفی" و" ارزیابی پزوهش های کیفی" تدریس شد.

لازم به ذکر است این دوره ها از سوی معاونت آموزشی دانشگاه و  در راستای سیاست های وزارت متبوع در چارچوب سرفصل های دوره های دانش افزایی و توانمند سازی اعضای هیات علمی موسسات آموزشی، پژوهشی و فناوری برگزار می شود.