پیام تسلیت روابط عمومی دانشگاه علامه به مناسبت حادثه زلزله اخیر در غرب کشور

۲۳ آبان ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۶۷۰ خبر روز
روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت مصیبت وارد شده به هموطنان غرب کشور در حادثه زلزله اخیر پیام تسلیتی صادر کرد.
پیام تسلیت روابط عمومی دانشگاه علامه به مناسبت حادثه زلزله اخیر در غرب کشور

متن پیام به این شرح است:

الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِیبَه قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَیْهِ رَاجِعونَ

وقوع حادثه دردناک و مصیبت بار زمین لرزه در غرب کشور که باعث جان باختن و مصدومیت هموطنان عزیزمان شد موجب تاسف و تاثر مسئولان، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی گردید.

خانواده بزرگ دانشگاه علامه طباطبائی ضمن ابراز همدردی و عرض تسلیت این حادثه غم بار به خانواده های داغدار و مردم شریف استان های آسیب دیده، برای مجروحان شفای عاجل و برای درگذشتگان آمرزش و علو درجات را از خداوند متعال مسالت می نمایند. همچنین این دانشگاه آمادگی خود را جهت استفاده و بکارگیری منابع و ظرفیت های علمی و انسانی خود در راستای کاهش آلام و آسیب های هموطنان زلزله زده اعلام می دارد.

روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی